Przepisy przepisami, ale komentarze przecudne:"...beztóż nie wiem co mocie za problym? Rychtyk nie wiycie jako te skorki do syrnika wsuć?""beztóż"- słowo, jak rodzynek w cieście :)
Choć wychowałam się wśród "hanysów" to mimo wszystko zawsze bawiła mnie ta gwara :)))
Ja też chcę takiego chomikaaaaaaa :)
Wysłałam Ci mailem :)
Nie do końca przemawia do mnie jako kucharz ale chwała mu za przypominanie dawnych śląskich potraw.
Przepisy przepisami, ale komentarze przecudne:
OdpowiedzUsuń"...beztóż nie wiem co mocie za problym? Rychtyk nie wiycie jako te skorki do syrnika wsuć?"
"beztóż"- słowo, jak rodzynek w cieście :)
Choć wychowałam się wśród "hanysów" to mimo wszystko zawsze bawiła mnie ta gwara :)))
OdpowiedzUsuńJa też chcę takiego chomikaaaaaaa :)
OdpowiedzUsuńWysłałam Ci mailem :)
OdpowiedzUsuńNie do końca przemawia do mnie jako kucharz ale chwała mu za przypominanie dawnych śląskich potraw.
OdpowiedzUsuń